Опубликовано 12-03-2018, 11:40

Grigore Petrenco despre demisia ministrului Justiției: Cineva crede că Tănase a încetat să fie piticul lui Plahotniuc?Grigore Petrenco despre demisia ministrului Justiției: Cineva crede că Tănase a încetat să fie piticul lui Plahotniuc?


În opinia ex-deputatului, liderului partidului ”Casa noastră-Moldova”, Grigore Petrenco, decizia lui Tănase poate crea o iluzie a unei fapte nobile și părăsire a ”tribului” lui Plahotniuc. Este oare așa?

”Unul din membrii proeminenți ai grupării criminale organziate a lui Plahotniuc declară că își încheie cariera publică. Parafrazând concluziile și comparațiile lui telefonice, se pare că Tănase a decis să părăsească consiliul acestui trib african de pitici. Însă, reieșind din unele comentarii pe rețelele de socialziare, cineva chiar a crezut că colegul lor de trib a încetat să mai fie piticul lui Plahotniuc. Eu personal, sunt de acord cu Tănase că noi ca societate și ca stat, suntem foarte aproape de omologii noștri africani”, a scris Petrenco pe rețelele de socializare.Sursa: MOLDNEWS


© 2015 E-mail: pcnm.press@gmail.com
Телефон (0)22 99 92 67
Адрес: Кишинёв, ул. Дечебал, 76, оф.1106
Chişinău, str.Decebal, 76, of.1106