Data 14-08-2017, 15:10

Procurorii cer pedepse reale pentru membrii ”grupului Petrenco” (DOC)

Procurorii cer pedepse reale pentru membrii ”grupului Petrenco” (DOC)
Procuroii au contestat decizia primei instanțe în dosarul membrilor ”grupului Petrenco” și au solicitat pedepse reale pentru ex-deputatul Grigore Petrenco și camarazii lui.

Despre aceasta denotă adresarea procurorilor la Curtea de Apel, ajunsă la dispoziția redacției Moldnews. Astfel, potrivit documentului, procurii cer pentru fostul deputat 4,6 ani de închisoare, cu achitarea unei amenzi în valoare de 500 de unități convenționale.
Data 6-08-2017, 17:14

Partidul CNM cere anularea modificărilor ”umilitoare și discriminatorii” în Codul Muncii

Partidul CNM cere anularea modificărilor ”umilitoare și discriminatorii” în Codul Muncii


Partidul ”Casa noastră – Moldova”, condusă de ex-deputatul Grigore Petrenco a cerut anularea tuturor modificărilor ”umilitoare și discriminatorii” în Codul Muncii, operate de majoritatea parlamentară săptămâna trecută.

Într-o declarație, remisă presei vineri, 28 iulie, ”partidul politic ”Casa noastră – Moldova” condamnă adoptarea de către Parlament în lectura a doua a modificărilor ”umilitoare și discriminatorii” în Codul Muncii al RM”.
Data 20-07-2017, 09:30

Partidul ”Casa noastră – Moldova” cheamă opoziția la consultări privind boicotarea alegerilor parlamentare.

Partidul ”Casa noastră – Moldova” cheamă opoziția la consultări privind boicotarea alegerilor parlamentare.Partidul ”Casa noastră – Moldova”, condus de fostul deputat, Grigore Petrenco a difuzat joi, 20 iulie, o declarație privind ”votarea finală a sistemului electoral mixt al lui Plahotniuc-Dodon”, în care constată existența unui ”centrul de comandă unic” la Plahotniuc și Dodon și doar ”o rezistență activă, nesupunerea civică și alte forme democratice de protest vor putea apropia ziua eliberării țării noastre de dictatură”.
Data 19-07-2017, 09:37

Ex-deputat dezvăluie rolul judecătorilor în furtul miliardului (VIDEO)
Rolul instanțelor de judecată în procesul ”jafului secolului” a fost neglijat în zadar, asta în timp ce mai mulți judecători au jucat rolul de executori care au permis furtul miliardului.© 2017 E-mail: pcnm.press@gmail.com
Телефон (0)22 99 92 67
Адрес: Кишинёв, ул. Дечебал, 76, оф.1106
Chişinău, str.Decebal, 76, of.1106